torstai 11. huhtikuuta 2013

PANTS UP YOUNG LADY.

Eilen, toissapäivänä ja tänään, minua vaivasi sama kysymys. Miksi jokainen nuori aikuinen Australiassa näyttää niin helvetin hyvälle?  Onko täälä joku kuumuus-epidemia? Mä vaan haluisin kysyä et missäköhän on mun suklaan ruskee iho tai kultaiset kutrit? Meikä perkele on Suomesta ja tuntuu että olen tullut ulos zombista. Sry äippä mut naama kalpeena everyday. Aina.

Kävelin tänään ostarille ja perus, naama valkosena kuin liitu ja mustat vaatteet jokka tuntui lisäävän spottivalon valkoisuudelleni. Siispä erotuin joukosta aika hyvin. Katseet seurasivat ja aloin epäillä että ihmiset pystyvät lukemaan ajatuksiani. Tuskinpa mut silti. Jatkoin matkaa ja all of a sudden, jostain syöksyi mummo mun eteeni ja sanoi jotain mystistä epäselvällä Aussi murteella. En ymmärtänyt joten kohautin hartioita, ja mummo nyrpisti naamansa. Se näytti iha rusinalta  rusketuksensa kanssa. Oon varma että se oli edellisessä elämässä rusina. Se avasi suunsa uudestaan; "PANTS UP.. you are young lady and you are showing your underpants to whole town!!" ja samalla repi mun housuja korviin.  No eipä ollut naama enään kalpean valkoinen, sen voin sanoa.

Hermostunut nauru ja kotiin.

Jotta unohtaisit äsköisen mielikuvan, laitoin pari kuvaakin tähän merkintään. Kotikatuni Agar St 20 Marreckville is here. Paikallinen Ostari Metro siinä okso.




8 kommenttia:

  1. You know that it drives me crazy that I can't read what you're writing? So... I vote for that you write on english from now on. Pleeeeease?
    I want to know what you're up to as well!
    Take care over there, and don't get killed by any animal. That would suck! BIG TIME.
    /Your swedish girl. (Hope you know who.. haha)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. If I start to write in english, you never will read my blog again.

      Nah, maybe i give it a shot? and tx to be so intrested :)

      Poista
  2. hahahah voi itku nyt housut ylös sit!!!

    VastaaPoista
  3. Hahaa! Paras mummeli ikinä, sillä on asenne kohdillaan. :D Käytöstapoja beibe.

    VastaaPoista
  4. Eieieiei kirjotat suomeks niin hyvin vitut alat mitää enkkuu vääntää!!! Ja hei jätkätki saa kulkee housut polvissa #feministi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Damnn. Vähä liian myöhästä. Mutta toivottavasti kuulostan itteltäni myös englanniksi!

      Poista